Photo: Tommy Ellingsen 

Bettina Alstadsæther

25 år, september 1992

Idrett: WKF Karate- Kumite (kamp)

Klubb: Stavanger Karate Klubb

Vektklasse: Senior -61kg 

Utdanning: Bachelorgrad i Markedsføring, BI Stavanger

Jeg er født og oppvokst i Stavanger og trent i Stavanger Karateklubb siden jeg var 6 år. Jeg siden 2007 representert Norge og landslaget på flere internasjonale stevner som, Nordisk mesterskap, Europamesterskap, Verdensmesterskap og European Games. 

Mine hittel beste resultater er 5.plass i Senior EM i Novi Sad, Serbia våren 2018. Andre gode presentasjoner er min 9.plass i Senior VM 2016 i Østerrike og 7.plass i Senior EM i Istanbul våren 2015, her kvalifiserte jeg meg også til European Games i Baku (juni 2015). Andre meritter som er høyt på listen er 7.plass lag EM i Budapest, bronse fra Dutch Open (Premier League) samt flere Norgesmester og Nordisk mester tittler.  Du kan lese mer om mine resultater under meritter.

Hver dag jobber jeg hardt og smart for å nå målene mine, da karate er kommet på OL-programmet er mine langsiktig mål å kvalifisere meg til OL i Tokyo, Japan i 2020. Veien ditt er hard men absolutt mulig å nå, før den tid har jeg mål om å presetre i 4 Europamesterskap og 2 Verdensmesterskap. 

Hjelp meg å nå målene mine og støtt med på veien mot OL i Tokyo 2020, neste store stopp er VM høsten 2018 via denne linken.

Vil du bli enda bedre kjent med meg, se 50 spørsmål-video av meg her. 

Følg meg også på SoMe: