SY-PROSJEKT OG TANKER OM SESONGENS FØRSTE K1 STEVNE

Hallo, og velkommen tilbake. Det har vært rolig på denne siden de siste månedene, men nå er sesongen igang igjen og jeg skal bli flinkere å oppdatere dere her også. 

Jeg startet sesongen allerede tidlig i januar på treningsleir i Østerrike etterfulgt av Kick Off samling i Oslo. Derimot ble ikke helgen i Oslo helt som planlagt da jeg ble syk og måtte stå over treningene. Etter noen dager med sykdom var jeg tilbake på trening og kunne stille hodet klart for sesongens første stevne, K1 Premier League i Paris. 

IMG_1092.JPG

Sjekk ut filmen under for å se hvordan vi hadde det i Paris, du får innblikk i vårt første sy-prosjekt på tur og våre tanker, følelser og forventninger rundt sesongens første K1 Premier League stevne og satsingen mot OL2020, Enjoy!

Kort fortalt om kampen jeg gikk i Paris, som dere kanskje forsto møtte jeg verdensmesteren Giana Lofty fra Egypt i første runde. Det ble en jevn kamp som jeg i en periode ledet 4-1 mot, men endte dessverre 6-5. Det var kjekt å måle krefter med verdens beste, men jeg skulle virkelig ønske jeg klarte å holde nivået oppe til siste sekund. Lofty tapte noen kamper etter mot en av Frankrikes dronninger så det ble heller ikke noen rekval (second chance) denne gang.

Formen føltes bra så det var kjipt å bare gå en kamp, men jeg gleder meg allerede til nye sjanser i Serie A stevne i Gudalajara, Spania allerede nå til helgen. 

- Bettina