På tur alene...

Hei hei, søndagsmorgen reiste jeg alene fra Oslo til Salzburg, hva gjør man ikke for å få den beste forberedelsen til sesongens første offisielle stevnet? Jeg overnattet en natt i Salzburg før vi kjørte videre til Saalfelden ca 1,5 time utenfor Salzburg, jeg var så heldig å få sitte på med noen andre utøvere fra det Østeriske laget. Vi ankom Saalfelden ca 11:30 og var klar for første økt allerede kl 12:00, treningene ble holdt av den Østeriske landslagstreneren Juan Luis Benítez Cárdenes. Utøvere fra Østerrike, Tsjekkia, Italia, Croatia og lille meg fra Norge var samlet for å trene sammen i 3 dager. 

21316299_10155436664940199_8451139682132299447_o.jpg

Juan Luis er en utrolig dyktig trener som jeg har fått æren av å trene med et par ganger tidligere, økten hans er alltid kjekke med nye utfordrerne oppvarmings leker og taktisk smarte karate øvelser. 

Å reise gjør jeg nok av, men ikke alltid alene, ofte reiser jeg med noen eller treffer kjente der vi skal være, så det å ta utfordringen å reise alene synes jeg selv var tøft av meg. Heldigvis kjenner jeg flere av de jeg trente sammen med og fikk bli enda bedre kjent med mange av jentene, det er jo en av fordelene med å reise alene, jeg bodde feks på rom med Amila Gojak for Østerrike og fikk bli enda bedre kjent med henne :) 

Nå er jeg tilbake i Salzburg, alene igjen før turen går videre til Leipzig i morgen og jeg får (endelig) treffe Lotte og min kjære pappa/trener igjen. Men før den tid skal jeg slappe av i en stor og deilig hotellseng. 

- Bettina