New regional coach... Guess how?

Jeg har vært i Oslo i helgen både som utøver og trener. Den første nasjonale region samlingen ble arrangert og jeg er stolt av å være en del av trener teamet. Min rolle er regionstrener for sør-vest landet og denne helgen ble det arrangert en felles kick Off for den nye regionssatsingen. 

Neste region samling vill være i hver enkelt region, hvor min da vil finne sted i Stavanger. Også med som trenere er Arild Lund med base i Oslo, Cato Bruerøy i Bergenog Ronny Olsen i Mo I Rana.

Cato, jeg, Arild og Ronny samlet i Oslo

Cato, jeg, Arild og Ronny samlet i Oslo

Dette er en spennende satsing for å løfte kumite miljøet i Norge og satse bredere rundt konkurranse satsing. Helgens trening var lagt opp til 4 økter hvor hver trener sto for hver sin økt. Hele 34 motiverte utøvere gjennomførte en god samling i Oslo, forhåpentligvis kommer enda flere til de regionale samlingene. 

Som aktiv utøver var det viktig for meg å kunne kombinere helgen med trening selv, jeg kom tidlig fredagsmorgen og fikk da trene to økter med landslaget. Samt jeg fikk til en sparring-økt med fulltidslaget og Jr.VM laget på lørdagen.

Nå sitter jeg alene på et hotellrom i Salzburg, i morgen går turen til Saalfelden ca 1,5 time utenfor Salzburg. Her skal jeg trene sammen med de noen av de beste utøverne fra Østerrike, Tsjekkia og Italia. Treningsleiren er forberedelser til Premier League stevnet, German Open 8-10.sep. 

- Bettina