Dubai Open K1

Vi har hatt en fin uke i Dubai, vi kom ned tirsdag kveld for å få noen ekstra dager før konkurransen. Onsdag morgen startet med trening på hotellet før noen timer med sightseeing i fantastiske Dubai. 

Konkurransen begynte på fredagen, mens både jeg og Lotte skulle først i ilden på lørdag. Jeg møtte Korea i første kamp, samme jente som jeg tapte for i Okinawa Open i høst, det endte 0-0, men da jeg hadde presset hele kampen vant jeg overlegent på dommeravgjørelse. Andre runde vant jeg 4-0 over Pakistan, i tredje runde sto Kina klar, etter en relativ jevnt kamp vant Kina 3-1. Jeg vet jeg har mer inne, men er fornøyd med kampene mine, tross alt vant Yin Xiaoyan fra Kina Dutch Open bare noen helger før, samt bronsefinalen i både Paris Open og VM i høst. 

Allerede til helgen er det Nordisk mesterskap i Tallin, hvor det norske dame laget skal forsvare tittelen som Nordiskmester :)

- Bettina