Nordiskmester i lag IGJEN!!

Yes we did it! Vi klarte å forsvare tittelen som nordisk mester i lag, den følelsen når du vinner sammen er helt fantastisk.

Det gikk dessverre ikke som forventet i -61kg klassen, jeg ble diskvalifisert i første kamp mot Sverige med for mange advarsler i kategori 2, stillingen var 1-1 når jeg ble disket. Det er kjipt når slik skjer, men det var kun en ting å gjøre, lære av mine feil og nullstille til neste kamp. Jeg klarte heldigvis å kapre bronsen og vant bronsefinalen mot Danmark. 

I lag vant vi først mot Sverige, jeg gikk første kamp og vant over Hana Antunovic, Gitte vant også sin kamp slik vi vant sammenlagt 2-0. Vi brukte samme "oppskrift" i finalen mot Finland og det fungerte jeg vant første kamp og Gitte andre kamp. Jeg sier det igjen, den følelsen når man vinner som lag er rett og slett fantastisk.  

Nå går turen til fjellet, en liten uke med påskeferie i Hemsedal, kombinert med trening da det er under 4 uker til EM i Kocaeli, Tyrkia. 

- Bettina