Rekordstort Dutch Open- Rotterdam

Det gikk ikke som ønsket i Rotterdam i helgen, jeg har bestemt for å gå opp en vektklasse og vil fremover stille i -61 kg fremfor -55 kg. Jeg mener dette er en endring som passer min "fighter-stil" og tror jeg kan gjøre det bra i denne klassen, det er selvfølgelig justeringer og annet som følger med når man bytter klasse, men ikke noen endringer jeg ikke kan takle. 

Jeg vant første kamp 3-2 mot Victoria Immervoll som går for Østerrike, i andre runde ble jeg slått av Montenegro. Det var en tøff kamp, men absolutt en kamp jeg kunne hatt men jeg ble rett og slett litt for "snill", og derfor gjør jeg det enkelt for Montenegro å plukke poeng. 

Helgens Dutch Open var rekord stort med over 1000 deltagere fra 66 forskjellige land, i min klasse deltok 72 utøvere hvor alle har et internasjonalt høyt nivå. 

Til helgen er det klart for Norgesmesterskap i Karate, jeg og Lotte stiller fra Stavanger Karate Klubb og deretter går turen til Dubai for enda et K1- Premier League stevne. 

- Bettina