Thermana Slovenia Open 2017

Stevnene fortsetter og denne helgen var det senior stevne Slovenia Open i Lasko, med over 200 utøvere fra 20 ulike nasjoner. Jeg deltok i -61kg klassen på lørdagen og lag sammen med Lotte Andersen og Andrine Hilton på søndagen. 

Jeg sloss meg til et sølv i min individuelle klasse med totalt 4 kamper, første runde vant jeg 4-1 over Julia Priewasser fra Østerrike. Andre kamp var en jevn kamp mot en av Slovenias beste jenter Tjasa Ristic som endte 3-2, i semifinalen sloss jeg meg til en 8-2 seier over Amila Gojak også fra Østerrike. Alle finalene gikk senere på kvelden, utfordringen er da å få slappet av å restituere noen timer før man starter ny oppvarming til siste finalekamp. Franske Leila Heurtault ledet 3-0 i finalen med kort tid igjen scoret jeg på spark og stillingen var da 3-3, men dessverre holdt det ikke da Frankrike scoret det første poeng og vant derfor kampen. 

Klubbvennine Lotte Ørbæk Andersen tok bronse i sin individuelle klasse +68kg. 

I lag på søndagen møtte vi Croatia sitt første lag, dessverre presterte vi ikke til vårt beste denne dagen. Lotte tapte første kamp 2-1, jeg måtte da ut å vinne min kamp for at Andrine skulle få mulighet til å gå siste kampen. Det ble en jevn kamp mellom meg og Ana Lenard fra Croatia men hun trakk det lengste strået og vant 3-2. Croatia tapte senere mot Østerrike i semifinalen, så det ble ikke noe rekval på oss denne gang. 

Jeg er fornøyd med lørdagens innsats, og de individuelle kampene uansett om det alltid er elementer som kan justeres å bli enda bedre. 

Oppvarming før lagkamp. 

Nå er det treningsleir i Lasko, Slovenia og forberedelser til neste helg som står for tur. Vi reiser direkte videre til Premier League stevne, Dutch Open i Rotterdam på torsdag. 

Følg med på facebook for hyppigere oppdateringer. 

- Bettina