Kick Off Seminar - Oslo

Jeg har hatt noen lærerike og kjekke dager i Oslo i forbindelse med Kick Off Seminar arrangert av Norges Kampsportforbund. Jeg reiste inn allerede på tirsdagen for å trene med resten av landslaget og landslagstrener Wayne Otto. Vi var så heldig å få besøk fra Tyskland også denne helgen, VM og EM medaljører Sophie Wachter (kata), Jonathan Horne, Noah Bitsch og Jana Bitsch.  

Fulltids-laget trente med dem på fredagen og de holdt et godt seminar lørdag og søndag. Kick Off samlingen var kombinert med Region mesterskapet, Østlands Cup. Jeg vant første kamp 10-0 mot Kirsten Loven og finalen 1-0 mot Ariana Alic, det var ikke den største deltagelsen på dette stevne, men uansett god stevne trening. 

Det har vært en helg med masse inntrykk som nå må sorteres og tas med videre i min trening. Neste stevne for meg er 24-26.feb i København, Ishøj Kumite Cup. 

-Bettina