Sesongavslutning i Rotterdam

Vi avsluttet sesongen med et sikkelig kult stevne i Rotterdam, "Battle of the Teams", et stevne som skulle kåre det beste laget. Jeg og Lotte hadde fått med oss Natalie Williams fra England med på laget for anledningen. Vi har trent mye sammen og kjenner hverandre godt, så det var utrolig kjekt at hun ville være med. 

For å kombinere helgen med litt turisme dro jeg og Lotte fra Stavanger/Aalborg kl 06:00 fredagsmorgen, så vi fikk en "ekstra" dag i Rotterdam. Det er en fantastisk kjekk by med masse god mat og shoppingmuligheter, og ja vi fikk testet litt av begge deler. Fredagskveld ble avsluttet med en fantastisk middag på Unami by Han Rotterdam, modern-Asian restaurant. 

Lørdag var vi klar for fight, og planen var klar - score mest mulig poeng. For å vinne på dette stevnet kunne man ikke bare vinne flest kamper, men score mest mulig poeng, det laget som scorer mest poeng etter alle har gått hver sin kamp vinner.

Vi startet med seier mot et godt lag fra Nederland, jeg gikk først og vant 3-0 og Natalie vant sin kamp 1-0. Da ledet vi 4-0 før Lotte gikk siste kamp, det var en intens kamp men hun gjorde jobben sin og kampen endte 3-3. Andre runde møtte vi et engelsk lag, de var kun to utøvere så derfor var det kun meg og Natalie som gikk denne runden og begge vant overlegent. Jeg vant 9-1 når det enda var 47sek igjen av kampen. (Ledelse med 8 poeng gir automatisk seier.). Denne seieren ga oss finaleplass mot Belgia, finalen gikk ikke helt etter planen. Natalie tapte første kamp 3-0 og jeg tapte andre kamp 1-0, dette gjorde jobben til Lotte ekstra vanskelig, da hun måtte score minst 5 poeng for å vinne. Lotte tapte dessverre kampen og gullet gikk til Belgia. Tross tap i finalen var det en god avslutning på sesongen. 

PC022925.JPG

Vi avsluttet kvelden på best mulig vis, en fantastisk burger noe godt i glasset og danse-skoene på. Noe av det beste med denne idretten er alle vennen du får fra ulike land og da dette var det siste stevne i år er tradisjon å dra ut å feire. Vi hadde en velykket siste kveld i Rotterdam med venner fra England og Belgia. 

Nå skal jeg nyte den beste tiden av året, før det hele "kick-startes" 4.januar med treningsleir i Østerrike. 

Ha en fantastisk førjulstid, så sees vi plutselig igjen!

- Bettina