Svipptur til Venezia

Torsdag ettermiddag reiste jeg og Pappa til Venezia for å delta på "Venice Cup", stevnet fant sted i Caorle ca 50min utenfor Venezia. Vi gjorde det meget enkelt og bodde på hotel rett ved flyplassen og kjørte med leiebil til Caorle fredagsmorgen.

Min klasse startet ca kl 16:00 og jeg møtte Italia i første runde og vant denne 3-2, neste kamp vant jeg 1-0 mot Østerrike. Da jeg møtte Brasil i semifinalen trak hun det lengste strået og vant tilslutt  3-0, det ble derfor en bronsefinale på meg og ikke finale denne gang. I bronsefinalen var det Romania som sto på andre siden, etter ca 1 min scoret hun det første poenget, jeg trengte da to poeng for å vinne kampen.. Med bare 3 sekunder igjen var stillingen 1-1, og siden hun scoret det første poenget ledet hun, jeg hadde ikke andre valg enn å gi alt å gå for å score et siste poeng, som jeg klarte. Tiden var ute, kampen var og over og dommeren ga meg det siste poenget og jeg vant bronsefinalen, det var en fantastisk følelse å vinne på en slik måte og det viser bare at du ikke må gi opp før tiden er ute og kampen er over. 

PB172677.JPG

Nå er jeg på tur igjen, og denne gang til Okinawa, Japan! Følge med på Facebook og Instagram for hyppigere oppdateringer, så snakkes vi nok her igjen om en ukes tid. 

- Bettina