Vellykket Regionsamling i Stavanger

I helgen har jeg vært trener for en fantastisk gjeng i Stavanger, det var den første regionsamlingen for hver enkelt region. Vi startet dette prosjektet med en felles kick-off samling i Oslo i september, og denne helgen var den første samlingen for region Sør-Veslandet. Det var samlet 20 utøvere fra 5 forskjellige klubber for å trene sammen, Stavanger Karateklubb, Tyholmen Karateklubb, Hundvåg Karateklubb, Haugaland Karateklubb og Kristiansand Karateklubb. 

Vi hadde to treninger på lørdag og to på søndag, hvor første økt var matching, det var utrolig kjekt å se det store potensiale på mange av utøverne så jeg gleder meg allerede til neste samling og se utviklingen deres. 

Neste helg reiser jeg til Mandal som coach for Stavanger Karateklubb, vi har 7 utøvere fra klubben som skal være med på Sørlandscup. Her vil også flere som var med på regionsamlingen delta, så det skal bli spennende å se noen gode kamper neste helg. 

Jeg håper å se enda flere på neste regionsamling!

- Bettina