Salzburg Open & 1st VLOG

Det er nå en uke siden jeg kom hjem fra Salzburg Open, tenkte det var på tide med en oppdatering.. Stevnet sist helg gikk ikke slik jeg hadde ønsket, jeg tapte 2-1 mot Italia i første runde, jeg hadde heldigvis en bedre følelse etter denne kampen sammenlignet med tapet i Istanbul. Et tap er et tap, men kampen var bedre, jeg scoret det første poenget som var en del av planen. Det var en ting jeg skulle gjøre på dette stevnet var å angripe eller ta starten på min motstander bevegelse, dette gjorde jeg. Utfordringen nå er å holde på ledelsen eller øke ledelsen,  istedenfor å gjøre dette 100% gjør jeg en blanding av forsvar og angrep og er ikke bestemt i bevegelsen og avgjørelsene mine og blir tatt på det. Fokuset fremover blir å jobbe med hva jeg skal gjøre når planen fungerer! 

Til tross for tap hadde vi en flott tur, jeg Lotte og Pappa på tur er alltid gøy! Og vi har startet et nytt prosjekt, vår førrste videoblogg aka VLOG, hvis du liker vlogen og vil ha mer av dette "like & subscribe". 

Denne uken har vært litt annerledes, jeg har fått en belastningsskade på innsiden av mitt venstre kne. Dette begynte sakte å komme først etter German Open i starten av september, men jeg trodde først at det kun var en skade fra stevnet, men etter Istanbul Open og det ble verre og jeg skjønte det var mer alvorlig.  Jeg går nå til behandling og regner med å kunne trene normalt om 1-2 uker, nå er det mye alternativ trening, taping og ising av kne, og ulike kne øvelser 2-3 ganger om dagen. 

Krysser fingrene for å være tipp-topp til Okinawa Open 24.november! 

- Bettina