Open de Paris 2017

Et rekord Paris Open var startskuddet på denne sesongen med over 1200 deltagere og hele 85 utøvere i bare min klasse fra 43 ulike nasjoner.

Registrering og innveing fant sted i hallen på torsdagen og de første klassene med Kata og de laveste vektklassen i kumite startet allerede på torsdagen og jeg og Lotte skulle først i ilden på lørdag. Så jeg fikk spist meg opp (etter innveing #55kg) og forberedt meg til lørdagen. 

Den norske gjengen i Paris

Første motstander var Cristina Garcia Ferrer fra Spania som jeg tapte mot i VM i rekvalifiseringen, 0-2, jeg var klar for revansj. Jeg fikk en god oppvarming med Lotte før jeg skulle på matten, og var ikke særlig nervøs før kampen.

Dessverre gjorde jeg helt motsatt av det jeg har trent så masse på i starten av kampen og blir scoret på, hun får komme på min sone og scorer det førte poenget. Med 20sek igjen av kampen ligger jeg under 3-0 og klarer å snu til 3-3 med et spark mot hode. Men med de nye reglene, den som scorer det første poenget vinner kampen hvis det blir uavgjort må jeg fortsatt ha et poeng til. Dette klarer jeg ikke å det ender 3-3 og seier til Spania, bedre utgangspunkt enn i VM, men LANGT i fra bra nok. Garcia taper i kvartfinalen men får rekval og vinner bronsefinalen, men det ble dessverre ikke noe ny sjanse for meg denne gang. 

Nå er jeg i Oslo for å trene med Wayne og landslaget før Kick Off samling og Østlands Cup til helgen. Det føles godt å være igang og på matten igjen til tross for resultatene, jeg gleder meg til å sloss meg gjennom en ny sesong som forhåpentligvis ender opp med EM kvalifisering i mai.

Følg meg også her for hyppigere oppdateringer: 

 

- Bettina