Vi gjorde det igjen- Gull i lag i Banzai Cup!

Vi var i helgen i Berlin for å være med på Banzai International Cup, som i fjor klarte vi å ta med oss GULL hjem i lagkampen sammen med Lotte og Gitte. Det ble sølv i min individuelle klasse etter en jevn finale som endte 3-3 og 3-2 på dommeravgjørelse til Nederland. 

Banzai er et godt stevne å starte sesongen med, mye kamper på en helg, jeg deltok i -61kg, åpen og lag. Min første klasse var -61kg, hvor jeg vant 3 kamper før et knepent tap i finalen. Noen timer senere begynte åpen klasse hvor jeg vant første kamp 4-0, neste runde møtte jeg Amy fra Scotland og ledet lenge 3-0. Så mistet jeg konsentrasjonen et øyeblikk og ble scoret på med spark (3 poeng), kampen endte 5-4 til Amy, en kamp jeg absolutt burde ha vunnet. Dette viser hvor viktig det er å være fokusert hele kampen og ikke miste konsentrasjonen på de oppgavene du har gitt deg selv. 

Kvelden ble avsluttet med noen gode lag kamper og en spennende finale mot Tyskland, hvor Gitte tapte dessverre første kamp, jeg vant min kamp 9-1 og Lotte måtte gå uavgjort eller vinne for at vi skulle ta gullet. Etter en altfor spennende (og lang) kamp endte det 2-2 og GULLET var vårt igjen! Dette var en god oppkjøring til VM, der vi også skal gå lag sammen. 

Lotte, jeg og Gitte med gullet, dreamteam!! 

Denne helgen er det German Open i Hamburg før jeg og Lotte tar turen videre til Okinawa, Japan for enda et K1 stevne. Følg gjerne med på facebooksiden min for enda hyppigere oppdateringer. 

-Bettina