Sportskarate.dk Camp!

5 dager med Sportskarate.dk og Allan Busk er absolutt å anbefale. 

Onsdag reiste jeg og Lotte til Aalborg, hun hjem til leilighet, studieliv og sportskarate.dk, jeg ble med da vi begge skulle delta på treningsleir og stevne der i helgen. 

Treningene var bygget opp med lek, oppvarming først, deretter en teknisk/taktisk del før vi avsluttet hver økt med 20-30min fri sparring. Måten Allan Busk trener og tenker på synes jeg er veldig bra, han har enkle konsepter som kan brukes i ulike situasjoner med ulike avstander, det er flere ting jeg tar med hjem til Stavanger for å trene mer på. 

Lørdagen startet med 1 time trening før stevne start, de minste var først ut i aksjon slik at jeg og Lotte sine klasser begynte først på ettermiddag/kvelden. Vi gikk "alle mot alle", slik jeg fikk 4 gode kamper mot Denmark, Sverige og Tyskland x2. Jeg vant alle mine kamper, scoret 18 poeng og slapp inn 7 og tok med meg første plassen hjem i bagasjen. Nedenfor kan du se et klipp av noen av helgens scoringer. 

Anbefaler å se filmen i HD :) 

Neste helg 9-11.sep er det landslagssamling i Oslo før sesongens første offisielle stevne, Banzai Cup i Berlin 16-18.sep. 

- Bettina