Ultimate Karate Fighters Bootcamp 2016

Da er høstsesongen 2016 igang, vi "kickstartet" sesongen med The Ultimate Karate Fighters Bootcamp, Ukfbc i Canterbury, England arrangert av vår egen landslagstrener Wayne Otto. Det har vært 3 lærerike og tøffe dager, over 18 timer og 15 økter med 100 fantastiske utøvere og 6 utrolige trenere. 

De fysiske morgentreningene ble holdt av, Raik Tietze ansvarlig for hurtighets trening, Albert Foresythe for Sprint og Greg Francis for Fit2Fite.  

Karatetreningene ble holdt av noen av de beste trenerene i verden, vår egen Wayne Otto (9x Verdensmester, 9x Europamester), Franske Alexandre Biamonti (6x Verdensmester, 19x Europamester) og Elisa Au Fonseca (3x Verdensmester, 4x Pan American mester). Takk til disse legendene, det har vært en ære å ble trent av dem denne helgen. 

"Train hard. Fight hard. Win Easy." 

Det var godt å virkelig komme igang igjen, neste for meg er landslagssamling 19-21.august. Sjekk ut kalenderen min for resten va høsten her, målet er å kvalifisere meg til VM i Linz, Østerrike i oktober. 

-Bettina