Semifinale-Bronsefinale-5.plass - Salzburg Open K1

Det er lenge siden jeg har vært så nær en finale plass i Premier League stevne, og det var en deilig følelse å være tilbake og sloss i toppen. 

I helgen deltok jeg i sesongens siste stevnet før EM, det var Salzburg Open i Østerrike, med over 700 deltagere fra mer en 60 nasjoner var dette et stort høydepunkt for flere i forbindelse med EM om 2 uker.  Jeg var tilbake i kategorien -55kg sammen med 51 andre jenter, det føltes rett å være i denne kategorien fremfor -61kg som jeg har gått i høst og tidligere denne sesongen. 

Meg og Lotte representerte Norge og Stavanger Karate Klubb i helgens stevne. 

I første runde vant jeg 5-3 over Italia, andre runde tok jeg ut Branka fra Serbia 1-0, en taktisk kamp mot en utøvere jeg tapte mot sist jeg møtte. I kvartfinalen vant jeg 8-6 etter en tøff kamp mot en av Ukrainas beste utøvere. Det ble dessverre tap i semifinalen mot Valeria Kumizaki fra Brasil (som representerer Østerrike) og gikk dermed direkte i bronsefinalen hvor det ble et tap mot Slovakia. Etter flere gode kamper endte jeg med en sterk 5.plass i et viktig stevne før EM.

Lotte Ørbæk Andersen også fra Stavanger Karate Klubb vant sin første kamp 8-0 mot Tyskland, men måte se seg slått 3-1 i neste runde mot Peru.

Tirsdag neste uke reiser vi til Oslo for å forberede oss en uke før Europamesterskap med resten av EM- laget.

- Bettina