Nordisk mester - Senior damer Lag 2016!!

I helgen ble dame laget Nordiske mestre, endelig! Landslagsledelsen husker ikke sist Norge tok GULL i lag på damesiden, sammen med Lotte Andersen, Gitte Brundstad og Ariana Alic slo vi ut Island i første runde, deretter Sverige og Finland i finalen. 

Jeg gikk som tredje person i alle rundene, det vil si at resultatene til de to som gikk før meg er med å påvirke hvilke resultat jeg må ha. I første runde mot Island tapte Ariana første kamp, Gitte vant andre kamp og jeg måtte da vinne tredje kamp og vant den 8-0. I semifinalen møtte vi Sverige som hadde slått ut Danmark, pga resultatene til Gitte og Lotte måtte jeg gå ut å vinne igjen og vant denne kampen 4-1. I finalen mot Finland måtte jeg vinne siste kamp med mer en 2 poeng for at vi skulle bli Nordiske mestre, etter en intensiv kamp vant jeg denne kampen også 4-1. For en deilig følelse og vinne lag sammen med denne gjengen, det er en helt egen følelse å vinne lag, fantastisk kjekt. 

I min individuelle klasse, senior -61kg fikk jeg sølv etter tap mot Emma fra Finland i finalen, i de innledende rundene vant jeg 3-2 over Island og 8-2 over Danmark. Jeg er absolutt ikke fornøyd med sølv, men når jeg oppsummerer dagen har jeg gått utrolig mange gode kamper og scoret mye poeng

Jeg må også få gratulere Norge som ble nummer 2 sammenlagt av 8 nasjoner, bak Danmark. I fjor kom vi på fjerde plass, så dette er veldig bra og gleder oss allerede til å sloss om å bli beste nasjon neste år. 

I helgen som kommer reiser jeg til Salzburg for å delta i Premier League stevnet Salzburg Open, denne gang tilbake i -55kg og siste stevne før EM som er 5-8.mai. 

- Bettina