Norgesmester 2016!!!

I helgen ble jeg Norgesmester i senior -61kg, og det føltes fantastisk godt, jeg møtte Yvonne Murray fra Mizuchi Karate Klubb i finalen. Det var kun meg og Lotte Ørbæk Andersen fra Stavanger Karate Klubb denne gang, sammen med Monessa Tørge som Coach. Lotte ble også Norgesmester i sin klasse +68kg, hun vant finalen over Silje Vedvik også fra Mizuchi. 

Vi stilte også i åpen klasse og lag. Jeg vant første runde i åpen mot Nadia Martinsen 8-0, så møtte jeg Gitte Brundstad fra Mizuchi i semifinalen, etter en meget intensiv og noe urettferdig kamp etter min mening endte det med tap. Deretter vant jeg bronsefinalen mot Nora Evensen fra Bærum Kampsport. Lotte tok bronsen på den andre siden, det endte da med to bronser til SKK i åpen klasse. Vi tok også bronse i lag, men gleder oss allerede til revansj neste år. 

- Bettina