2nd International Training Camp- Opatija, Croatia

Første uken i mars var jeg og Nora fra landslagsstammen i Croatia for å trene med noen av de beste jentene i Europa, det er andre gang denne treningsleiren blir arrangert og andre gang jeg er med. Vi var rundt 30 jenter fra 10 forskjellige nasjoner som trente sammen denne uken, en fantastisk opplevelse. 

Treningen ble som i 2015 holdt av Juan Luis Benitez, som til daglig er trener i Østerrike og for Europamester Bettina Plank. Treningene er varierte og spennende, mye av fokuset er på den taktiske delen av en kamp, samt smarte løsninger på det tekniske. Jeg liker godt å trene på denne måten, du blir da mer bevisst på hvordan du skal kontrollere kampen og sette motstanderen i de situasjonene du ønsker. 

Vi avsluttet denne uken med et mindre stevne i Østerrike, ca 5 timer kjøring fra Opatija, Croatia. I Styrian Open tok jeg sølv i Senior -61kg og bronse i åpen klasse, dette var absolutt et stevne hvor jeg skulle gått for gullet, men til tross for mye og hard trening er jeg fornøyd med resultatet. Vi fikk mulighet til å implementere elementer fra treningen i Croatia inn i ekte kamp. 

Neste helg er det NM i Oslo, følg med videre!

- Bettina