Oppsummering februar 2016

Jeg start februar med 3 dager trening i Linz, Østerrike sammen med Europamester Bettina Plank. Vi har fått til et godt samarbeid med hennes trener Juan Luis og mine trenere Wayne Otto og Morten Alstadsæther aka. Pappa. Dette gir meg mulighet til å reise å trene og lære av de beste, siden det er samme klubb som skal arrangere VM i høst var det invitert til pressemøte når jeg var der, arrangørene var også tilstede og filmet og intervjuet. Resultatet kan du se her. 

Helgen etter var det tilbake til Oslo, for en litt kortere landslagssamling helg enn vanlig. Det var karate trening fredag, lørdag og testing på søndagen. Jeg reiste hjem etter siste økt på lørdagen, da jeg reiser til Slovenia i midten av mars for å teste noen nye test-apperater sammen med Raik Tietze fra Kampsportforbundet. 

Landslagsstammen i februar 2016. 

Jeg skulle avslutte februar med Ishøj Kumitecup i København, ca 500 utøvere fra 13 forskjellige nasjoner var tilstede, fra aldersgruppen 10år og oppover. Planen var å stille i senior -61kg og lag sammen med Lotte Ørbæk Andersen. Men pga sykdom måtte jeg trekke meg og var derfor Coach for Lotte som tok sølv i senior, bronse i u21 og lag (sammen med to danske utøvere). 

Meg og Lotte med sine tre medaljer/pokaler. 

Meg og Lotte med sine tre medaljer/pokaler. 

Direkte fra København reiste jeg  til Opatija, Kroatia på treningsleir sammen med landslagsvenninne Nora Evensen og over 20 andre jenter fra flere nasjoner, en uke med trening som avsluttes med Styrian Open, et stevne i Østerrike. 

- Bettina