2x Premier League - Karate 1

Helgen etter Banzai Cup var det klart for German Open i Hamburg, første premier league og K1 stevne denne sesongen. Da vi nærmer oss VM var det rekord mange nasjoner og deltagere med på dette stevne, over 1100 utøvere fra 72 nasjoner, bare i min klasse, -55kg var det 74 deltagere. 

Jeg møtte England i første runde og vant denne, men måtte se meg slått av Croatia i andre runde. Dette var en kamp jeg absolutt burde tatt da jeg leder og styrer kampen, men så mister jeg fokus i midten av kampbildet og blir scoret på.. Heldigvis fikk vi en ny sjanse helgen etter i K1 siste stevne i 2016, Okinawa Open. 

Jeg og Lotte sammen med den Japanske landslagstreneren Mr Hayashi. 

Jeg og Lotte reiste direkte fra Hamburg til Okinawa på mandagen, da vi kom til Japan fikk vi mulighet til å trene med det Japanske laget. Her var det "Back to Basic", økten var tradisjonelt bygget opp med Kihon etterfulgt av Khion Ippon kumite før vi avsluttet med WKF kumite og sparring. Det var utrolig kjekt å trene i hjembyen til Karate, hvor det hele startet og se hvor det har røttene sine fra. 

The girls :)

I helgen var det klart for nytt, min klasse startet på lørdag, mens Lotte var først i aksjon på søndag. Jeg møtte Korea i første kamp, gikk på matten med en god følelse og holdt et godt trykk gjennom hele kampen, det endte 0-1 til Korea da jeg ikke fikk uttelling på noen av mine scoringer. Vi fikk merke at vi var gjestene fra Europa og synes gjennom hele stevnet at dommerene gjorde flere dårlige avgjørelser i kamper hvor Europa møtte Asia. 

Lotte fikk heldigvis en bedre opplevelse på søndag og vant første kamp over Slovakia og var da allerede i semifinalen som hun desverre tapte for Spania og reiser da hjem med en god bronsemedlaje i bagasjen. 

Uansett resultater reiser vi hjem med masse erfaring og er klar for precamp før VM om noen uker!

Stay tuned!

-Bettina