Kickstart på 2016 i Østerrike

Årets første treningsleir er gjennomført, WICA - Winter Camp 2016 ble arrangert i Tschagguns, Østerrike. Alt var perfekt tilrettelagt for en internasjonal treningsleir med over 55 utøvere fra 10 ulike nasjoner. 

Vi var totalt 11 utøvere fra Norge, treningsleiren var oppkjøring for sesongen for seniorene og forberedelser til Jr. EM i februar for kadettene og juniorene.

Det var et meget høyt nivå på treningsleiren med flere EM- og VM medaljister. Treningene ble som i fjor holdt av Juan Luis Benitez og vår egen Wayne Otto. Det startet allerede ved ankomst lørdag 2. januar med 2 økter den kvelden, etter fire dager har vi gjennomført 10 økter med god kvalitet og over 15 timer trening.

Det har vært en utrolig lærerik treningssamling og start på 2016. Hovedtemaene på treningene har passet meg veldig bra, det har variert fra ulike "drills" med Wayne til viktig elementer i en kamp med Juan som feks tidspunkt, avstand og bevegelse. 

Jeg gleder meg til å komme i gang med det nye året, 15-17.janaur resier jeg til Oslo på landslagssamling og helgen etter er det første stevnet, Paris Open. Følg med! 

- Bettina