Open de Paris 2016

985 utøvere fra 307 klubber og 75 nasjoner var i helgen samlet i Stade Pierre De Coubertin i Paris, jeg stilte i kumite damer senior -61kg som var den største dame klassen med 72 utøvere. 

Stevnet begynte allerede på fredagen med Kata og fortsatte med 7 kumite klasser på lørdagen og 3 på søndagen, pluss alle finalene gikk denne dagen med live stream og tv-dekning. 

Photo: Denis Boulanger- FFKDA

Photo: Denis Boulanger- FFKDA

Jeg møtte Ana Lenard fra Croatia tidligere Europamester (individuelt) og Verdensmester (lag), så jeg visste at kampen kom til å blir tøff. første halvdel av kampen gikk som planlagt, jeg presset men var tålmodig og klar for timing dessverre var ikke dommerne på min side denne gangen. 

Ana Lenard vant 3 kamper etter dette, men tapte på dommeravgjørelse i semifinalen mot Lolita Dona fra Frankrike. I finalen vant Tyrkiske Merve Coban over Lolita. Nedenfor ser du noen klipp fra meg og Lotte  sine kamper og bilder fra helgen! 

Allerede på mandag reiser jeg på tur igjen, denne gang tilbake til Østerrike, Linz for å trene med Europamester i Senior -55kg Bettina Plank. Neste stevne er Ishøj Kumite Cup 26-28.februar. 

- Bettina