OL Storsamling i Oslo

I forbindelse med at Karate kan bli en OL-gren i Tokyo, Japan 2020 ønsket Norges Kampsportforbund å markere dette med en storsamling i Oslo denne helgen. 

Med 100 kumiteutøvere og 23 katautøvere samlet under ett tak ble det en veldig vellykket helg. Tilstede var også coacher og dommere fra flere klubber, samt representanter fra forbundet og landslaget, det er veldig positivt for idrettene at alle kan samles å dele samme interesse. 

Treningen ble holdt av våre landslagstrenere Wayne Otto og Morten Alstadsæther. 

Førstkommende helg drar vi en gjeng fra Norge til årets første stevne, Premier league stevnet Paris Open. Jeg føler meg klar og gleder meg til å komme meg ut på matten å sloss igjen! I fjor tok jeg en 9.plass i Paris Open og satser på forbedring i år. 

- Bettina