Istanbul Open- Ny sesong, ny vektklasse!

I helgen var jeg på mitt første store stevnet denne sesongen, det var godt å komme igang igjen. Jeg var den eneste utøveren fra Norge som reiste til Istanbul sammen med min coach og pappa Morten Alstadsæther, 533 utøvere fra 47 nasjoner deltok på stevnet dette året, hvor hele 162 utøvere var fra Tyrkia, dette sier litt om hvor stor karate nasjon de er. 

Sportshallen i Istanbul Open. 

Det var også første gang i ny vektklasse i Karate1 stevne, jeg har bestemt meg for å gå opp en vektklasse denne sesongen og sloss i senior -61 kg. Jeg møtte AnaMarija Nestorovaska fra Makedonia i første kamp. Med kun et par sekunder igjen av kampen ledet hun 3-2, jag satset alt og gikk for spark mot hodet (3poeng), flaggdommerene viste poeng til meg, mens hoveddommer fikk beskjed av sekreteriatet at tiden var ute og må da avvise scoringen min. 

Veldig nærme men likevel ikke nær nok, lærepengen er enkel, ikke vente til siste slutt. Jeg vet selv at jeg er en bedre fighter enn Makedonia og at dette var en kamp som jeg lett burde vunnet. I de store stevnene som dette er kun det beste bra nok og jeg synes ikke jeg presterte på mitt beste nivå denne gangen. 

17-19. september er det nye ladslagssamling i Oslo, kombinert med Regionmesterskap på lørdagen og helgen etter (25-27.september) skal jeg visse mitt sanne jeg i Premier League stevnet German Open! 

- Bettina