Landslagssamling og RM under samme helg!

I helgen var jeg på kombinert landslagssamling og stevne i Oslo. Vi trente på fredag og søndag og deltok på Region Mesterskap (RM) på lørdag. Jeg vil si at dette var en god helg på "jobb", da jeg fikk flere gode kamper på lørdagen hvor alle endte med seier. 

Siden RM ikke er blant de største stevene ble det kun 2 kamper i -61kg, hvor jeg vant første mot Silje fra Tiger og finalen mot Ariana fra Mizuchi. Etter stevne ble det arrangert "Round Robin" runder for landslags-stammen, hvor jeg fikk gå to nye kamper, første mot Yuniar fra Moss og andre kamp mot Gitta fra Mizuchi. Jeg scoret mye poeng gjennom kampene mine i tillegg fikk jeg testet ut nye ting jeg har jobbet med i det siste. 

IMG_0963.jpg

              Lotte Ørbæk Andersen tok sølv i RM, men vant "Round Robin" rundene. 

Vi avsluttet helgen med to treningsøkter på søndagen, vi arbeidet med elementer som kan forbedres etter gårsdagens stevne og generelle remser med flere teknikker. 

Absolutt en god helg før jeg drar til Coburg, Tyskland for å delta i German Open, avreise fredagsmorgen! 

- Bettina