The Ultimate Karate Fighters Bootcamp -2015

Da var årets bootcamp over, 18 økter, over 20 timer trening på 3 dager. Over 90 utøver tok turen til Canterbury for å trene med noen av de beste trenerene innen karate, vår egen Wayne Otto (9x Verdensmester, 9x Europamester), Franske Alexandre Biamonti (6x Verdensmester, 19x Europamester) og Elisa Au Fonseca (3x Verdensmester, 4x Pan American mester). 

De har ikke bare oppnådd fantastiske resultater, men har en evne til å videreformidle det de har lært og opplevd. De er alle store forbilder for meg og det har vært en ære å trene med dem denne helgen. En god trener tar deg til steder du ikke tror du kan gå,  jeg definitivt dro dit! Takk til disse legendene i Karate. 

"Train hard. Fight hard. Win Easy." 

Vi har ikke bare trent karate i 3 dager, Tarek Amin- Mental Coach fra Egypt var også tilstede for å blant annet bevisstgjør oss på hvordan vi kan sette oss de riktige målene, nå suksess og kontrollere tanker og følelser.  

Raik Tietze var ansvarlig for plyometrisk trening, Albert Foresythe for Sprint og Greg Francis for Fit2Fite.  

"If you don´t fail, you don´t become successful" 

Det har vært en utrolig bra bootcamp, innholdsrik og lærerik! Dette gir absolutt en ekstra motivasjonsboost, jeg gleder meg allerede til neste år da finner treningsleiren sted 29-31.juli på Kent University i Canterbury, England.

Neste for meg er landslagssamling i Oslo 21-23.august.  

- Bettina