Sportskarate Camp- Aalborg

Forrige helg var jeg på landslagssamling i Oslo og denne helgen ble tilbrakt på Sportskarate Camp i Aalborg. Dette var en treningsleir kombinert med stevne på lørdagen, på treningene var vi delt inn i tre grupper 8-13år, kadetter og junior/senior. Vi trente med utøvere fra Danmark, Sverige, Ukraina, Finland, Tyskland, Scotland og Norge. 

Senior/junior gruppen etter siste økt på søndagen. 

Treningsøktene har hatt fokus på taktikk og spesifikt 4 ulike situasjoner som Allan Busk fra Sportskarate har fokus på i sin klubb. Kort forklart: Situasjon en- angrep med fokus på avstand og tidspunkt, situasjon to- forsvare og angripe, situasjon tre - sirkulere rundt og angripe, situasjon fire - avslutte kampen. Vi begynte fredagen med en taktisk trening, avsluttet med Randori/sparring, deretter hadde Allan et kort foredrag om hvordan de trener og tenker i Sportskarate. 

Lørdagen startet med en taktisk treningsøkt, senere på dagen var det klart for stevne. De kjørte cup, "alle mot alle". Jeg fikk fire gode kamper hvor jeg vant 3 og gikk en uavgjort, dette holdt til en første plass i "Sportskarate Camp Tournament". Klubbvennine Lotte Andersen tok 2.plass i sin klasse.  

Det har vært en veldig kjekk og lærerik helg, perfekt før det første offisielle stevnet neste helg. Da  går turen til Tyrkia for Premier League stevnet Istanbul Open. 

- Bettina