Summary 2015 so far!

Før jeg tar sommerferie tenkte jeg å oppsummere første halvår av 2015, vi var tidlig igang med avreise til Østerrike på treningsleir 2.januar. 

Vi har reist med mye de siste 6 månedene og jeg regnte meg frem til over 70 reisedager, dette gjelder både konkurranser og treningsleirer. Til tross for de siste sportslige resultatene i European Games i Baku har det muligens vært den beste sesongen i karate karrieren min. Stevnen jeg har vært på kan oppsummeres slik: 

  • Kvalifisert til European Games, blant de 8 beste i Europa. 
  • Gull- Gøteborg Open 
  • Gull og Nordiskmester som Senior - Reykjavik, Island 
  • Sølv Nordiskmesterskap i Lag- Reykjavik, Island
  • 7. plass - Senior Europamesterkskap- Istanbul, Tyrkia
  • Deltagelse i Sharm El Sheik Open (Karate 1 - Premier League)
  • Diskvalifisert i Dutch Open, Amsterdam (Karate 1 - Premier League)
  • 9. plass - Paris Open (Karate 1- Premier League) 

Jeg har også fått mulighet til å trene med andre internasjonale utøvere fra forskjellige land, dette startet på treningsleiren i Østerrike i januar, deretter inviterte vi det Finske laget til Oslo for en helg. Vi var også en uke i Egypt for å trene før Sharm El Sheik Open, men jeg tror den beste treningsleiren denne sesongen var i Kroatia, International Female Training Camp. Da fikk jeg mulighet til å trene med noen av Europas beste jenter fra flere forskjellige land og en utrolig dyktig trener Juan Luis opprinnelig fra Spania.

1. EG i Baku 2. Gull Gøteborg Open 3. Maria, meg og Gitte under EM i Istanbul 4. Meg og Pappa under åpningssermonien i Baku   5. Pappa, meg og Lotte i Gøteborg Open 6. Gull i Nordisk 7. Meg og Lotte i Dutch Open

Jeg vil også gi en stor takk til mine sponsorer, spesielt min siste sponsor MX-Sport Norge. Dere gjør det litt enklere å være toppidrettsutøver i en såpass liten sport i Norge, og veien til målet mer realistisk. TUSEN TAKK!! 

Og ikke minst en super takk til mine to fantastiske trenere, pappa Morten Alstadsæther og Dr. Wayne Otto OBE, det hadde ikke vært mulig uten dere! 

Nå planlegges neste sesong som allerede er i gang 31.juli med "The Ultimate Karate Fighters Bootcamp" .  Det er ingen store høydepunkter til høsten, men stevnene i disse månedene er med å spisse formen til EM i mai 2016. 

Ha en fantastisk sommerferie :)

- Bettina