Gull i Gøteborg Open & bare 14 dager til EG i Baku.

Med bare 14 dager til European Games i Baku var det godt å ta gullet hjem i Gøteborg Open sist helg, samt å kombinere det med god trening både i Oslo og i Østerrike.  

Coach Pappa- Morten Alstadsæther, meg og Lotte Andersen som tok sølv i +68 kg. 

Coach Pappa- Morten Alstadsæther, meg og Lotte Andersen som tok sølv i +68 kg. 

Vi startet med landslagssamling i Oslo fredags ettermiddag, lørdags morgen kjørte vi til Gøteborg for å delta på stevnet - Gøteborg Open. Jeg deltok denne gang -61 kg klassen, for å få flere kamper og hardere motstand, som jeg fikk. Dette var den største klassen på senior dame siden med høyest nivå. Jeg gikk tre kamper og vant alle, første 4-3, 2-0 og finalen mot lagvenninne Maria Roll, 2-0. Lotte Andersen også fra Stavanger tok sølv i +68 kg, og gikk en god finale mot Sverige. 

Søndag var vi tilbake i Oslo for å avslutte landslagssamlingen, men det var ikke slutten for meg denne gang. Samme kveld reiste jeg og pappa videre til Linz i Østerrike for å trene med Østerrikes beste jenter som også skal til Baku, Bettina Plank (-50kg) og Alisa Bushinger (-68kg). 

Første treningsdag i Østerrike var sammen med flere utøvere fra ulike klubber, mens de to siste dagene var det kun meg og Bettina Plank som trente sammen. Plank ble Europamester i Istanbul i mars så det var utrolig lærerikt og kjekt å trene med henne. 

Førstkommende tirsdag 2.juni fortsetter jeg forberedelsene til Baku i England, Birmingham sammen med vår landslagstrener Wayne Otto, her blir jeg frem til lørdag. 

Avreise til Baku er 9.juni så det nærmer seg med stormskritt. 

- Bettina