International Female Training Camp - Opatija, Croatia

Etter noen flotte dager meg familie og venner i New York var det på tide å starte forberedelsene til European Games i Baku 12-28.juni. 

Jeg ble for noen uker siden invitert til en internasjonal treningsleir kun for jenter med noen av de beste utøverene i Europa. Vi var ca 25 jenter innom treningsleiren fra 10 forskjellige nasjoner, hvor flere har kvalifisert seg til Baku i ulike klasser. 

Leiren ble arrangerte av Jelena Kovačević, landslagsutøver fra Kroatia, og treningene ble holdt av Østerikes landslagstrener Juan Luis, han hadde også med seg to utøvere som ble Europamestre i år. Dette gjenspeilte i et meget høyt nivå på treningene og god kvalitet. 

Pga mitt opphold i New York fikk jeg ikke med meg hele leiren som var fra lørdag til lørdag, men heller tirsdag til lørdag. Jeg fikk med meg hjem over 12 timer med kvalitetes trening og nye metoder å trene taktisk på. 

Vi bodde i en mindre kystby, Opatija i Kroatia, med sol og fint vær, og med kun 2 treningsøkter til dagen fikk vi også mulighet til å se og oppleve byen. Treningsleiren var utrolig bra arrangert med en dag Wellnes og Spa mellom øktene, båttur, sigthsing, felles lunsj og annet, dette gir noe ekstra enn bare gode treningsøkter. Som den eneste utøveren fra Norge som ble invitert fikk jeg også blitt bedre kjent med de andre jentene. 

22-24. August har vi landslagssamling i Oslo, denne samlingen kombinere vi med Gøteborg Open i Sverige på lørdagen. 

- Bettina