1st. European Games i Baku 12-28.juni

Europamesterskapet i mars i Istanbul var kvalifiserings stevne til European Games i Baku 12-28.juni. Jeg tok en sterk 7.plass i EM, dette holdt desverre ikke til direkte kvalifisering, da kun de 6 beste fikk direkte plass til lekene. 

I dag fikk jeg glad nyheten fra Olympatoppen at jeg har blitt sportslig kvalifisert, pga gode presentasjoner. Det skal være 8 utøvere i hver klasse i Baku, hvor 6 ble kvalifisert under EM, 1 utøver fra vertsnasjonen og den siste plassen ble tildelt til MEG :) 

Det er første gang European Games blir arrangert og det starter 12.juni med åpningsseremoni, konkurranse dager for meg er allerede 13.juni og 14.juni. 

Du kan lese mer om Baku 2015 her, og resten av Norge troppen som reiser til Baku på NRK.

Forberedelsene startet allerede i januar, men nå er det bare å kjøre på. Tirsdag 5.mai reiser jeg på treningsleir til Croatia, for å trene med de beste jentene i Europa. 21 utøvere fra 10 forskjellige land er invitert hit for å forberede seg til Baku. 

De to siste helgene i mai blir det stevne først Gøteborg Open og deretter Switzerland International Open. 

- Bettina