Diskvalifisering i Lotto Dutch Open i Almere, Nederland

I helgen sto Premier Leauge stevnet Lotto Dutch Open for tur i Almere, Nederland. Det deltok 604 utøvere fra 51 land, et stort stevne med et høyt nivå. I min klasse -55kg deltok 32 utøvere fra 26 nasjoner, og Valeria Kumizaki fra Brasil kapret første plassen denne gang. 

Jeg møtte Ilaha Gasimova fra Azerbaijan i første runde, men ble desverre diskvalifisert etter kun 1 min og Azerbaijan gikk av matten med en brukket nese. Veldig uflaks at det skulle ende slik, jeg hadde en god dag og "feelingen" under oppvarmingen var bra, dette skulle være min dag men det endte desverre ikke slik. 

Et lite bildedryss fra helgen, bildene er tatt av Ulf Andersen (far til klubbvennnine Lotte Ørbæk Andersen) som var med på tur. 

Neste uke reiser vi til Sharm El Sheik, Egypt først for å trene en uke og så delta på Premier Leauge stevnet Sharm El Sheik Open. Dette blir siste steven før EM i Istandbul 18-22.mars. 

- Bettina