Bronse i Lag NM!

Da var sesongen 2015 offisielt over og den ble avsluttet med bronse i lag NM denne helgen. Jeg stilte på lag sammen med Lotte Andersen og Hanna Miller. 

Vi møtte Bærum i første runde, rekkefølgen på laget var meg i første kamp, deretter Lotte og Hanna i siste kamp. Jeg vant min kamp 4-3 mot Nora Evensen, Lotte tapte dessverre andre kamp mot Iselin Pedersen. Før Hanna gikk siste kamp ledet Bærum med poeng, Hanna måtte derfor vinne, mens uavgjort var nok for Bærum. Hanna gikk en kjempe god kamp mot Julie Karadash men endte 4-4, slik at vi totalt tapte på poeng. Bærum gikk til finalen, men tapte mot Mizuchi og vi fikk bronse i årets lag NM. 

Sesongen 2016 starter allerede med treningsleir i Østerrike 2.januar, frem til da skal jeg ta meg en velfortjent juleferie. 

Vil også minne om at det kun gjenstår 8 dager av innsamlingen på www.sponsor.no/bettina, trykk deg inn å les mer. Jeg setter pris på all den støtten jeg kan få, hver krone teller. 

- Bettina