Drømmer du om OL-gull i Karate?

I helgen var hele landslags stammen samlet i Oslo for 3 dager med hard trening. Vi var som vanlig delt inn i 2 grupper fredag og lørdag trente junior/senior utøverne sammen og kadett/ungdom, mens vi på søndagen hadde felles økt og matching. Alle øktene ble holdt av vår landslagstrener Wayne Otto. 

Hele stammen samlet før felles treningen på søndag.

Det var hovedfokus på to tema denne helgen, uttaket til jr. EM (som ikke gjelder meg, da jeg er for gammel) og satsingen mot OL 2020. Det ble på lørdag holdt foredrag og presentert landslagsledelsen og forbundet sine planer for satsingen mot OL 2020. 

Les mer om satsingen mot OL 2020 her.

Vi går noen spennende år i møte og det betyr mye for Karate både i Norge og resten av Verden at vi har muligheten til å få Karate på OL-Programmet i 2020. 

Før jeg tar juleferie skal jeg til Bergen neste helg, lag NM og Norges Cup. På lag stiller jeg sammen med Lotte Andersen, som i helgen kvalifiserte seg til jr. EM i februar, gratulere så masse. Også på laget neste helg er Hanna Miller som til vanlig trener Teakwondo ITF, vi gleder oss.

Heia Stavanger Karate Klubb!!

- Bettina