Dobbelt GULL i Berlin!!

Da var Banzai over for denne gang med over 800 utøvere fordelt på 33 nasjoner. Stevnet går over to dager, hvor kadett, junior og senior var ferdig på lørdagen og barne klassene går i dag. 

Jeg stilte denne gang i tre klasser individuelt -61kg, åpen og lag sammen med Lotte Andersen og Gitte Brundstad. Veldig fornøyd med å reise hjem med to gull pokaler i baggasjen. 


Først startet -61kg med 20 utøvere, jeg møtte Polske Justyna Paczkowaska kampen endte 1-1 etter fulltid men jeg vant 4-1 på dommeravgjørelse. Emma Aronen fra Finland sto klar neste runde, dette ble en intens kamp fra begge parter hvor jeg synes flere poeng ikke ble lagt merke til fra dommerene, endte 1-1 igjen og jeg vant igjen og fortjent på dommeravgjørelse. I semifinalen måtte jeg bare bestemme meg for at jeg ikke kan fortsette å la dommerene avgjøre kampen, her møtte jeg Ploy Ruamwong fra Danmark og vant 4-0.

Jeg vant da pulje 1 og skulle møtte vinneren av pulje 2 i finalen, Anna Miggou fra Tyskland vant pulje 2. 
Finalen var spennende med rundt 30 sek igjen scoret jeg med spark mot hodet og ledet 3-0 og vant tilslutt 4-0, det føltes veldig bra. 

I åpen klasse møtte jeg svenske Stephanie Kaup som går for det Østeriske landslaget det ble dessverre tap i første runde og ingen rekval, men dagen var ikke ferdig så det var bare nullstille med en gang og være klar for lag senere på kvelden. 

Etter en lang dag i hallen begynte lag som var den siste klassen for dagen. Vi hadde "walkover" første runde og skulle møtte vinneren av Finland og Tyskland (Banzai), her vant Tyskland. Gitte gikk første kamp på lag og vant 4-0, jeg gikk uavgjort og Lotte måtte da vinne eller gå uavgjort for at vi skulle gå videre, hun gikk uavgjort. I finalen møtte vi også Tyskland som hadde vunnet både over Sverige og England. Jeg gikk nå første kamp og lå under 3-0 med kort tid igjen, jeg klarte å snu kampen med et spark mot hodet (3poeng).. Men pga tidligere skader og "litt" hard kontakt fra min side tidligere i kampen klarte ikke tyskeren å fortsette kampen og ble diskvalifisert slik jeg teknisk sett vant kampen 8-0. Gitte var nummer to ut i ilden og tapte knepent 2-1, Lotte måtte da igjen vinne eller gå uavgjort og hun gikk en kanon kamp og vant 3-1 og gullet var vårt, digg! 
 


Det har vært en fantastisk helg med flere gode kamper samt mye ny lærdom. Allerede i morgen reiser jeg og Lotte til Linz i Østerrike for å delta på en "International Training Camp" i regi av Juan Luis Benítez. Det kommer flere utøvere fra Østerike, Makedonia, Croatia samt andre nasjoner, og på fredagen reiser vi videre til Salzburg for å delta på Premier League stevnet, Salzburg Open. 

Følg med på min facebook side for mer oppdateringer.

Ønsker du å støtte meg videre på veien mot toppen gå inn på www.sponsor.no/bettina :) 

- Bettina