Tidlig start på sesongen 2015 i Østerike

Vi startet året 2015 akuratt som vi burde med treningsleir i Østerike, Tschagguns. Sammen med 55 utøvere fra 11 ulike nasjoner, blant annet Østerike, Slovakia, Kroatia, Ukraina og Finland har vi trent i fantastiske omgivelser i de Østeriske fjellene. 

Treningsleiren holdt et høyt nivå med flere EM- og VM- medaljister. Treningene ble holdt av Østerikes nye trener spanske Juan Luis Benitez og vår egen Wayne Otto. Det startet allerede ved ankomst 2.januar med 2 økter den kvelden, etter fire dager med har vi gjennomført 11 økter med god kvalitet og over 15 timer trening. 

 

Wayne Otto, Dragan Leiler, meg og Juan Luis Benitez. 

Det har vert en meget god og lærerik start på sesongen. Hovedtemaene på trening har vert på bevegelse, avstand og tidspunkt. Alle treningene har vært veldig inspirerende, målet var å bli en litt smartere fighter og knytte relasjoner med andre nasjoner, noe som jeg tror vi har klart meget bra. 

Det norske senior og junior laget sammen med helgens trenere. 

Jeg er veldig takknemlig for å fått muligheten til å delta på en såpass lærerik helg med trening og annet sosialt. Allerede neste helg, 16-18 januar får vi besøk av det Finske jentelaget som skal trene sammen med oss i Oslo. 

2015 blir et bra år! 

- Bettina