Paris Open 2015

I helgen var jeg med på årets første Premier Leauge Stevne i Paris, med 888 utøvere fra 67 nasjoner. I min klasse -55kg var det 52 utøvere fra 32 forskjellige land med et relativt høyt nivå. 

Stade Pierre De Coubertin. 

I første runde møtte jeg Franske Emilie Thouy som jeg tidligere har både vunnet og tapt for, hun tok også sølv i VM i høst. Det endte 5-5 etter en god kamp som gikk til dommeravgjørelese, hvor jeg desverre tapte. Emilie Thouy kom til finalen slik jeg fikk rekval, her vant jeg første kamp mot Danmarks Johanna Nordh men måtte se meg slått i andre rekval runde mot Ukrainske Zhanna Melnyk som derretter tok bornse. Så jeg reiser hjem med en 9.plass i Paris Open. 

Jeg hadde også litt ekstra support med meg på tur denne gang, pappa (som vanlig) i trenerrollen, mamma og mine to søsken, og selvfølgelig min klubbvennine Lotte Andersen som også deltok på stevne.  

9.plass i årets første Premier Lauge stevne, jeg er fornøyd men vet også at jeg kan bedre, nå kan det bare gå oppover. Allerede i morgen reiser jeg til Ålborg for å besøke min klubbvennine Lotte Andersen som nylig flyttet dit, hun trener daglig med karate klubben Sportskarate.dk. Det blir kjekt å se hvordan hun har det og få muligheten å trene i en ny klubb. Neste stevne er Premier Leauge stevne i Amsterdam - Dutch Open 13-15. februar. 

- Bettina