Norsk landslagssamling med besøk fra Finland.

Dommerne, det norske og det finske laget samt trenerene. 

I helgen var jeg på landslagssamling i Oslo, vi hadde også invitert det Finske damelandslaget til å komme å trene med oss. Vi startet fredagskveld med en teknisk økt. Lørdagen var vi i Jordal idrettshall, vi hadde tre økter denne dagen. Fokuset var på mye av det samme som vi jobbbet med på treningsleirien i Østerike, bevglighet, tidspunkt, hurtighet og timing. 

På søndag hadde vi matching med dommere, Norge mot Finland. Dommerene hadde også dommerkurs denne helgen så de fikk mulighet til å dømme og vi fikk en gjennomgang på hvordan reglene er satt for 2015. Det er ikke store enrdinger i regelverk, men noen småting var det og det var godt å få godt noen kamper før stevne nå til helgen. 

Jeg fikk totalt 7 kamper og fikk testet ut det vi trente på dagen før og vet hvilke justeringer som skal gjøres før Paris Open 23-25.januar. 

- Bettina