German Open

Jeg deltok i helgen på premier leauge stevne German Open, som desverre ikke gikk som forventet. Det deltok 713 utøvere fordelt på 55 nasjoner, i min klasse senior -55 var det Sara Cardin fra Italia som vant klassen over tyske Jana Bitch. 

German Open 2014- Hanau, Frankfurt

Dagen startet med en bra oppvarming sammen med klubb vennine Lotte Andersen. Klassen min startet på tiden rett før kl 17:00 lørdags ettermiddag, første kamp møtte jeg Nika Kadzova fra Russland. Jeg var offansiv, holdt meg til planen og scorte det første poenget. I stednfor å fortsette med det som fungerte ble jeg defansiv og stillingen ble 1-1. Kadzova scorte igjen med spark og får 3-poeng, stillingen står 1-4, jeg blir for ivrig etter å gjøre det samme og blir heller scoret på igjen og kampen ender 1-7. 

Jeg satt igjen med en dårlig følelse etter kampen, jeg startet bra men endret taktikk fra noe som fungerte til noe som ikke fungerte. Oppsumert har jeg funnet ut at mitt beste forsvar er å være offansiv og holde meg til det som scorer poeng. Det er såpass høyt nivå på premier league stevner som German Open at det er kun det beste som er godt nok, da gjelder det å finne ut hvordan jeg skal få ut potensiale som sitter i meg. 

I morgen reiser jeg på treningsleir til England, dette gir meg en gyllen mulighet til å forbedre det som ikke har fungert de to siste helgene og jobbe videre med det som fungerer. 

Neste stevne er Austria Open i Salzburg, 10-12.okt. 

- Bettina