Klar for German open, deretter treningsleir i England.

Hei, 

Nærmer meg klar for stevne igjen, imorgen reiser jeg og Lotte Ørbæk Andersen til Hanau i Tyskland hvor Premier Leauge stevne German Open skal være. Siden det er VM i november er dette et stevne med høyt nivå. Jeg har trent smart denne uken og jobbet mye med det mentale inn til helgens stevne så håper teknikkene fungerer og hodet er på plass. 

 

På søndag når stevne er over drar jeg en svipp tur til Oslo før jeg drar med VM-laget på treningsleir i Birmingham, England. VM-laget består av meg, Maria Bruzell Roll og Gitte Brundstad som er de samme jeg gikk på lag med forrige helg. Vår nåværende landslagstrener Wayne Otto 9x verdensmester i karate bor i Birmingham så vi skal trene med han samt andre utøvere fra det engleske landslaget. Vi starter treningsleiren i Birmingham og avslutter helgen med "lag kamp" i Scotland. 

 

- Bettina