Banzai Cup 2014- Bronsemedalje i lag

En helg med mye kamper og erfaring er over for denne gang. Jeg reiste til Berlin i håp om å få masse kamper uansett om ikke alt stemte 100% har jeg lært mye til neste helg når German open står for tur. 

Første klasse ut var senior -55kg, det var 21 påmeldte fordelt på 10 ulike nasjoner. Jeg møtte polske Dorota Bananzcyk i første kamp, det var en nær kamp som lenge sto 1-1 til hun mot slutten fikk inn et spark (3poeng). Det var kort tid igjen og jeg klarte ikke å hente inn poengene før tiden av ute. Bananzcyk kom til semifinalen, men tapte så det ble heller ikkke mulighet for rekval denne gang. 

Senere på kvelden sto lag og åpen klasse for tur. Første runde i lag møtte vi Finland, Gitte Brundstad fra Mizuchi karateklubb var første kvinne på laget til å gå kamp, hun vant sin kamp 3-0.  Så var det min tur,  jeg tapte knepent 0-1. Det hele sto nå på Maria Roll også fra Mizuchi karateklubb, hun måtte gå uavgjort eller vinne for at vi skulle vinne. Hun tapte desverre sin kamp. Finland vant deretter sine kamper og kom til finalen slik vi fikk rekval. Vi vant bronsefinalen over Sverige og fikk med oss en bronsemedalje hjem. 

Etter lag var det klart for åpen klasse, jeg møtte en tungvekter fra Tyskland i første runde, hadde god kontroll og vant 5-3. Andre runde sto Marta Dbrowska fra Polen for tur, det var 2sek igjen av kampen når hun ledet 3-2. Jeg gjorde det jeg er best på og scoret i siste sekund på spark (3 poeng) og vant til slutt 5-3. 
I kvartfinalen møtte jeg Charlotte Foged fra Danmark, enda en tungvekter tapte 0-3. Dansken kom til finalen slik jeg fikk rekval, her møtte jeg Suceli Diaz fra Guatemala, tapte desverre 1-0. 

Kvelden endte med 7 kamper, 2 seire og en bronsemedalje i lag samt masse erfaringer og justeringer jeg skal jobbe med frem til German Open 26-28.sep.

- Bettina