Nærmer seg Banzai Cup i Berlin, Tyskland

Første stevne denne høsten er BanzaiCup i Berlin, Tyskland 20.sep-21.sep. Det er et stort internasjonalt stevne med utøvere fra 6år til over 40år, derfor er nok nivå også varierende. Fra tidligere erfaring har det vært et godt nivå i "performance" klassene som jeg har meldt meg på i. Jeg stiller i tre klasser for å få mest mulig kamper, "matching" og erfaring, kumite senoir -55, åpen klasse og lag, så det blir en helg med mange kamper, en god start på sesongen. 

Jeg føler meg godt forberedt både fysisk i kroppen og mentalt. Forberedelsene til høst sesongen startet allerede i juli/august med en tøff treningsleir i England med 15 treningsøkter på 3 dager. Dette satte en kick start på sesongen og jeg har trent bra og kontinuerlig etter det. 

Gleder meg til å komme igang!

Treningsleiren i England med legender som Wayne Otte, Alex Biamonti og Elisa Au Fonseca

- Bettina