Sesongavslutning i Oslo

Jeg avsluttet denne sesongen med landslagssamling i Oslo sammen med Maria, Gitte og gjengen som skal til jr. EM i februar. Samlingen ble holdt av vår landslagstrener Wayne Otto. For meg, Maria og Gitte ble samlingen noe roligere enn vanlig siden vi er utenfor sesong, men det var godt å samles for å trene sammen og finpusse på planene for våren 2015.  

Ronja, Maria, Daniel, meg, Gitte, Ole og Adrian 

Jeg vil også benytte anledningen til å oppsummere sesongen som har vert. Vi har reist mye og ikke minst trent mye, jeg har utviklet meg som utøver og person unasett om det ikke alltid har gjenspeilet i alle resultatene. Min beste presentasjon denne høsten har vert 5.plass i Austria Open i Salzburg. Uansett tap i VM, fikk jeg 11.plass siden jeg kom inn i  rekval rundene og muligheten til å sloss meg frem til en bronsefinale. 

Sesongens resultater har ført til at jeg ligger på 20.plass i verden i min klasse, senior -55kg. 

Klikk på bildet for å komme til WKF ranking sin nettside.

Klikk på bildet for å komme til WKF ranking sin nettside.

2015 sesongen starter allerede 2.januar med treningssmaling i Østerike med flere andre nasjoner. Sesongens første stevne er i Paris 23-25.januar og vårens høydepunkt er EM i Istanbul 17.mars (om jeg klarer å kvalifisere meg). Sjekk ut terminlisten for resten av vårens reiser og begivenheter. 

Jeg ønsker alle en nydelig jul og et godt nyttår. 

- Bettina