Lagkamper i Glasgow- Skottland

Etter en uke med trening og flere gode kamper i Skottland er treningsplanene frem til VM lagt, ved kun 4 uker igjen til VM er vi godt inne i forbredelse perioden. Du kan lese mer om treningsoppholdet i Birmingham i forrige innlegg. Lørdags morgen kjørte vi til Glasgow for å gå lagkamper mot Skottland og Irland. 

Vi fikk gå 7 kamper i løpet av dagen i Skottland. Dette ga oss en gyllen mulighet for å jobbe med det vi har trent på hele uken. Jeg vant 4 av 7 kamper og er godt fornøyd med de fleste kampene. I løpet av alle kampene scorte jeg 20 poeng og slapp inn 12. 

Førstkommende helg reiser jeg til Salzburg for å delta i Austria Open, dette er det siste stevne før VM. Det er også det siste Premier Leauge stevne, "the grand final" derfor er nok også nivået høyt. 

- Bettina