10 treningsøkter, 15 timer trening i Birmingham.

Vi kom til Birmingham mandagskveld, klar for en uke med hard trening. Målet denne uken var å gi oss ideer og inspirasjon til hvordan vi skal trene frem til VM som starter allerede 5.november.  Tirsdag, onsdag og torsdag hadde vi tre økter til dagen. Fokuset har vert på hurtighet, bevegelse, timing og tørre å presse kroppen ut av den komfortable sonen under trening. 

Innholdet på morgenøktene har variert mellom løping, sprint, bakkeløp, hurtighet og spenst, vi fikk i hvertfall oppleved melkesyre i hele kroppen. Karatetreningene har vert variernde, lærerike og tunge. Vi har fokusert mye på hva hver enkelt utøver er god på og hvilke utfordinger vi må jobbe videre med, samt gjort flere øvelser for å forbedre side bevgelse, hurtighet og rekasjon. 

I morgen kjører vi fra Birmingham til Glasgow, Skottland for å matche oss med andre nasjoner. Det blir arrangert lagkamper mellom Norge, Skottland og Irland. 

Følg med neste uke for oppdateringer fra helgen og bilder/ filmer fra hele oppholdet. 

- Bettina