Bronsefinale i Austria Open

Endelig en opptur før VM om 3 uker. Austria Open i Slazburg var det siste Premier League stevne denne sesongen, med 596 utøvere påmeldt fra 53 ulike nasjoner. 

I min klasse var det 37 påmeldte fordelt på 4 puljer, de fleste godt forbredet til VM så nivået var høyt. Jeg møtte Nika Kadzova fra Russland som jeg tapte mot i German Open noen uker tidligere, det var på tide med "revange". Denne gang var det min tur, jeg vant kampen 5-4. Neste kamp sto Emilie Thouy, en rutinert fighter fra Frankrike på andre siden av matten. Jeg fortsatte med samme strategi som forrige kamp, være offansiv, ta det første poenget og være sjef på matta, kampen endte 4-1 i mitt favør. I kvartfinalen møtte jeg Zuzana Schwartzova fra Slovakia, en tøff kamp som jeg tilslutt vant 10-6. Det var nå klart for semifinalen, uansett reslutat var jeg garnatert plass i finalen eller bronsefinalen, jeg tapte semifinalen 0-2 mot en erfaren utøver fra Croatia. Det ble desverre også tap i bronsefinalen mot tyske Jana Bitch, tidligere europamester. 

Det har vert en helg med mange gode kamper og jeg er fornøyd med presentasjonen min, 5.plass i siste Premier League stevne. Det var akuratt dette jeg trengte før VM, gode kamper hvor både kroppen og den mentale styrken var på plass. 

Pulje 3 av 4, liste over motstandere og resultat. Jeg vant mint pulje som førte til semifinalen. 

Salzburg er en fantastisk flott by, vi var så heldige at vi fikk tid til å besøke gamle byen, spise på en av europas eldste resturant i et gamelt kloster og nyte god mat.  

Om 2 uker kommer Gitte Brundstad og Maria Roll fra Oslo og landslagstrener Wayne Otto fra Birmingham til Stavanger for at VM laget skal trene sammen siste uken før avreise til Bremen, "World Championship 2014". 

- Bettina